Sisteme Convenționale

Aceste sisteme de afișare expozițională sunt realizate din structură metalică super-ușoară și sunt prevăzute cu mecanisme speciale de prindere pentru un montaj ușor și foarte rapid.

Printul de înaltă calitate poate fi realizat la o rezoluție de până la 1440 dpi, pe material de tip textil sau PVC folosind cerneluri eco-solvent, UV sau latex.

Gama noastră de sisteme de expunere cuprinde: Roll-up, Pop-up, X-banner, Rama Click, People Stopper, Masa Sampling, Pop-up Desk, Steag.

POSM Display

Point Of Sales Materials sunt o metodă eficientă și versatilă de promovare pentru afacerea și produsele tale. Un produs POSM Display este un stand personalizat creat din diferite materiale (metal, carton, plastic, pal, plexiglas etc.) care se bazează pe semnalistică pentru a atrage atenția clienților într-un mod plăcut și creativ.

Se adaptează celor mai specifice nevoi, putând fi folosit cu succes pentru a promova produse, servicii sau campanii sau pentru a face brand awareness. Principalul avantaj al POSM este că, în funcție de obiectivele afacerii tale, se poate transforma dintr-un simplu concept de design într-o adevărată experiență pentru utilizatori, mizând pe toate simțurile lor pentru a duce interacțiunea dintre vânzător și client la un cu totul alt nivel.

Promoart, PRINT de MARI DIMENSIUNI

Contact

Testimoniale