Informatii generale
Bine ați venit pe pagina noastră Politică de confidențialitate! Când utilizați serviciile site-ului nostru web, aveți încredere în noi cu informațiile dvs. Această Politică de confidențialitate este menită să vă ajute să înțelegeți ce date colectăm, de ce le colectăm și ce facem cu acestea. Când împărtășiți informații cu noi, putem face serviciile noastre și mai bune pentru dvs. De exemplu, vă putem arăta rezultate de căutare și anunțuri mai relevante, vă putem ajuta să vă conectați cu oameni sau să faceți partajarea cu alții mai rapid și mai ușor. Pe măsură ce utilizați serviciile noastre, dorim să vă lămuriți cum folosim informațiile și modalitățile prin care vă puteți proteja confidențialitatea. Asta e important; sperăm că veți avea timp să o citiți cu atenție. Nu uitați, puteți găsi controale pentru a vă gestiona informațiile și pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. Am încercat să o păstrăm cât mai simplu.
Dreptul de accesare, corectare și ștergere a datelor și de a obiecta la prelucrarea datelor
Clienții noștri au dreptul să acceseze, să corecteze și să șteargă datele personale aferente acestora și să se opună prelucrării acestor date, adresând în orice moment o solicitare scrisă. Compania depune toate eforturile pentru a pune în aplicare măsuri de precauție adecvate pentru a proteja securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal și pentru a preveni modificarea, corupția, distrugerea sau accesarea de către terți neautorizați. Cu toate acestea, Compania nu controlează fiecare risc legat de utilizarea Internetului și, prin urmare, avertizează utilizatorii Site-ului cu privire la riscurile potențiale implicate în funcționarea și utilizarea Internetului. Site-ul poate include link-uri către alte site-uri web sau alte surse de internet. Întrucât Compania nu poate controla aceste site-uri web și surse externe, Compania nu poate fi făcută responsabilă pentru furnizarea sau afișarea acestor site-uri web și surse externe și nu poate fi considerată responsabilă pentru conținutul, publicitatea, produsele, serviciile sau orice alt material. disponibile pe sau de pe aceste site-uri web sau surse externe.
Managementul datelor cu caracter personal
Puteți vizualiza sau edita datele dvs. personale online pentru multe dintre serviciile noastre. Puteți face, de asemenea, alegeri cu privire la colectarea și utilizarea datelor dvs. Modul în care puteți accesa sau controla datele dvs. personale va depinde de serviciile pe care le utilizați. Puteți alege dacă doriți să primiți comunicații promoționale de pe site-ul nostru web prin e-mail, SMS, poștă fizică și telefon. Dacă primiți e-mailuri promoționale sau mesaje SMS de la noi și doriți să renunțați, puteți face acest lucru urmând indicațiile din mesajul respectiv. De asemenea, puteți face alegeri cu privire la primirea de e-mailuri promoționale, apeluri telefonice și poștă poștală vizitând și conectându-vă la Managerul de comunicare promoțională al companiei, care vă permite să actualizați informațiile de contact, să gestionați preferințele de contact, să renunțați la abonamente de e-mail și să alegeți dacă împărtășiți informațiile de contact cu partenerii noștri. Aceste opțiuni nu se aplică comunicărilor de servicii obligatorii care fac parte din anumite servicii ale site-urilor web.
Informații pe care le colectăm
Magazinul nostru colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu serviciile noastre. Oferiți o parte din aceste date direct, cum ar fi atunci când creați un cont personal. O obținem o parte din aceasta înregistrând modul în care interacționezi cu serviciile noastre, de exemplu, folosind tehnologii precum cookie-urile și primind rapoarte de eroare sau date de utilizare din software-ul care rulează pe dispozitivul tău. De asemenea, obținem date de la terți (inclusiv alte companii). De exemplu, completăm datele pe care le colectăm achiziționând date demografice de la alte companii. De asemenea, folosim servicii de la alte companii pentru a ne ajuta să determinăm o locație bazată pe adresa dvs. IP pentru a personaliza anumite servicii în locația dvs. Datele pe care le colectăm depind de serviciile și funcțiile pe care le utilizați.
Cum vă folosim informațiile
Site-ul nostru web folosește datele pe care le colectăm în trei scopuri de bază: să ne opereze afacerea și să oferim (inclusiv îmbunătățirea și personalizarea) serviciile pe care le oferim, să trimitem comunicări, inclusiv comunicări promoționale și să afișăm publicitate. Pentru realizarea acestor scopuri, combinăm datele pe care le colectăm prin diferitele servicii ale site-ului web pe care le utilizați pentru a vă oferi o experiență mai transparentă, mai consistentă și personalizată. Cu toate acestea, pentru a îmbunătăți confidențialitatea, am construit garanții tehnologice și procedurale concepute pentru a preveni anumite combinații de date. De exemplu, stocăm datele pe care le colectăm de la dvs. atunci când sunteți neautentificat (nu sunteți conectat) separat de orice informație despre cont care vă identifică direct, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon.
Împărtășirea informațiilor dvs.
Împărtășim datele dvs. personale cu consimțământul dvs. sau, după caz, pentru a finaliza orice tranzacție sau pentru a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat sau autorizat. De exemplu, împărtășim conținutul dvs. cu terți atunci când ne spuneți să facem acest lucru. Când furnizați date de plată pentru a face o achiziție, vom împărtăși datele de plată cu băncile și alte entități care prelucrează tranzacțiile de plată sau furnizează alte servicii financiare și pentru prevenirea fraudei și reducerea riscului de credit. În plus, împărtășim date personale între filialele și filialele noastre controlate. De asemenea, împărtășim date personale cu furnizorii sau agenții care lucrează în numele nostru în scopurile descrise în această declarație. De exemplu, companiile pe care le-am angajat pentru a oferi asistență pentru clienți sau pentru a ajuta la protejarea și securizarea sistemelor și serviciilor noastre ar putea avea nevoie de acces la datele cu caracter personal pentru a oferi aceste funcții. În astfel de cazuri, aceste companii trebuie să respecte cerințele noastre de confidențialitate și securitate a datelor și nu au voie să utilizeze datele personale pe care le primesc de la noi în alt scop. De asemenea, putem dezvălui date personale ca parte a unei tranzacții corporative, cum ar fi fuziunea sau vânzarea de active.
privacy promoart.ro