Viziera M3 Pro Autorizată MApN

Vizieră de protecție cu ecran rabatabil
Viziera M3 Pro a fost creată pentru a veni în ajutorul comunitații, să aducă un plus de protecție și mobilitate în această perioada de criză în care accesul la echipamentele necesare este limitat. Este o mască transparentă tip scut, pentru fată, realizată din material rezistent cu utilizare eficientă la temperaturi ridicate și scăzute, prevazută cu o ramă rabatabilă pentru prindere cap și foarte usor de curățat, nu contine elemente ce pot pastra microbii după igienizare. Poate fi purtată în combinație cu alte echipamente de protecție individuală (combinezon cu capion, mască etc). Viziera de protecție M3 PRO este un echipament individual și necesar pentru protecția feței împotriva stropilor și impactului particulelor solide de joasă și medie energie, care pot veni în contact cu epiderma, ochii și mucoasele din zona feței, in contextul pandemiei de COVID-19.

Avantajele vizierei
ACOPERĂ COMPLET FAȚA,DE LA FRUNTE PÂNĂ LA BARBIE - ai un plus de protecție cănd mergi la cumpărături sau la locul de muncă.
NU SE LIPEȘTE DE FAȚĂ! - spațiul dintre vizieră și fată îți permite să porți ochelari de vedere sau de protectie.
O POȚI DEZINFECTA ȘI REFOLOSI CĂND AI NEVOIE - asigură-te că dezinfectezi viziera după fiecare purtare.
O POȚI RIDICA FĂRĂ SĂ O SCOȚI DE PE CAP - mecanismul de rabatare îți permite să ridici partea din față dacă ai nevoie.
ESTE UȘOARĂ ȘI CONFORTABILĂ - viziera nu pune presiune pe cap sau coloana.
TRANSMIȚI UN MESAJ DE ÎNCURAJARE CĂTRE COMUNITATE - avem nevoie de încurajare și o atitudine pozitivă.

Fiabilitate si  mentenabilitate
Viziera de protecție reglabila este reutilizabilă, dar inainte de reutilizare sunt necesare efectuarea de către purtator a următoarelor verificari care privesc în general păstrarea capacităților și proprietăților optime normale ale produsului precum și integritatea structurală a diverselor sub-componente.  Se poate dezinfecta prin ștergere, permitând utilizarea îndelungată în condițiile unei exploatări normale.  Este extrem de utilă fiind prima barieră exterioară din cadrul echipamentului de protecție utilizat în prevenirea infectării cu noul Covid-19. Protejează fața  purtătorului (ochi, nas, gură, frunte, bărbie) la acțiunea directă sau împroșcări cu diverse spray-uri și lichide de proveniență umană (strănut, tuse, etc). Utilitate dovedită și în domeniul industrial, construcții, industria extractivă, comerț sau servicii de relații cu publicul.

Setul conține
Rama rabatabilă,
Ecran protector cu fante,
Instrucțiuni de asamblare.

Video asamblare

 

Caracteristici și beneficii
PRODUS ÎN ROMÂNIA !
Protejează întreaga față.
Nu împiedică vizibilitatea, permitând mișcarea.
Utilizare universala.
Nu favorizează transpirația.
Diametrul ramei de prindere este reglabil.
Nu irită ochii, pielea.
Materia prima de bază folosită este prietenoasă cu mediul fiind 100% reciclabilă.

 

  • Share this post!