Viziera M3 autorizată de MApN

Cum a început totul !
Această Vizieră de protecție M3 este primul model gândit de noi pentru a veni în ajutorul comunității, în lupta cu COVID-19, iar procesul de fabricație este 100% intern, nu apelam la terți în realizarea produsului. În momentul de față este utilizată cu succes de mii de persoane din toate instituțiile care sunt în linia întai sau care intra în contact frecvent cu alte persoane. Produsul trebuie dezinfectat înainte de fiecare utilizare, este un echipament individual și necesar pentru protecția feței împotriva stropilor și impactului particulelor solide de joasă și medie energie, care pot veni în contact cu epiderma, ochii și mucoasele din zona feței, in contextul pandemiei de COVID-19.

Donații
Compania noastră a donat în toată țara peste 10.000 de viziere către spitale ( Spitalul Fălticeni, Spitalul CFR Iași, Spitalul Clinic de Urgentă "Sf. Spirodon,Spitalul de Pneumoftiziologie și Spitalul Județean Mavromati din Botosani, Spitalul Județean Suceava, Direcția Generală de Asistență Socială si Protecția Copilului etc) ,poliție (Poliția locală Suceava și Vatra Dornei, IPJ Botoșani, Sectorul Poliției de Frontieră etc), jandarmerie (Jandarmeria Iași, IGPR Brigada Autostrazi Bucuresti, Jandarmerie Suceava, Jandarmeria Fălticeni etc), tribunale ( Curtea de Apel Suceava etc), asociații (Asociația "Strop de Miere" , Asociația Multicare, Asociația Pompierilor Bucovineni etc ), școli ( Universitatea Ștefan cel Mare ).

Avantajele vizierei
Produsul este În stoc cu livrare imediata În limita disponibilității .
Nu are margini tăioase sau alte defecte care ar putea provoca disconfort sau răni în cursul utilizării.
Permite purtarea concomitenta a ochelarilor și a semi-maștii filtrante.
Banda de strângere pe cap are 30 mm lațime ,este reglabila și nu afectează confortul în timpul purtării.
Produsul nu permite zona ochilor să fie atinsă.
Viziera de protecție M3 este realizată din A-PET ( polietilen tereftalat amort) material despre care se cunoaste că nu este susceptibil a cauza iritație pielii, pretabilă la sterilizare și decontaminare prin mijloacele uzuale.

Caracteristici generale
Se poate DEZINFECTA  sau DECONTAMINA atât prin metode chimice  – folosindu-se în acest scop cele mai uzuale substanțe recomandate de către organismele internaționale și aprobate de către Min. Sănătații fară a suferi deformari, mătuire și nu contine burete sau alte elemente construcutive care nu se pot decontamina sau dezinfecta. Materialul are o grosime de 0.72 mm pentru a pastra forma corectă și a nu atinge fața. Foarte ERGONOMICĂ și confortabilă în contextul utilizării pe o durata lungă de timp, iar sistemul de fixare si strângere permite ca viziera să poată fi dată jos de pe cap cu o singură mână, fără a fi necesar ajutorul altei persoane. 
Avizată de către Centrul de Cercetare Stiințifică pentru Apărare CBRN și Ecologie al Ministerului Apărării Naționale (AVIZ Nr. 47 / 2020) conform standardelor aplicabile (cu referire la prevederile aplicabile acestui tip de produs). 

Setul conține
Ecran protector,
Banda susținere ecran,
Instrucțiuni de asamblare.

Video asamblare
 

Caracteristici și beneficii
Produs in ROMÂNIA.
Protejează întreaga față.
Nu împiedică vizibilitatea, permițănd mișcarea.
Utilizare universală.
Nu favorizează transpirația.
Diametrul ramei de prindere este reglabil.
Nu irită ochii și pielea.
Materia prima de bază este prietenoasă cu mediul fiind 100% reciclabilă.

 

  • Share this post!