Paravan transparent de protecție

Venim în sprijinul afacerilor care își desfășoară activitatea
Suntem siguri că toată lumea își ia măsurile necesare de a opri răspândirea noului Coronavirus (COVI-19), în aceeași situație suntem și noi, încercând să producem cele mai utile produse pentru a oferi protecție.
Vă oferim posibilitatea realizării unui Paravan transparent de protecție care este produs din Policarbonat Compact, material având transparența sticlei, fără a fi deloc casant. Spre deosebire de alte mase plastice transparente ( ex. Plexiglas ), Policarbonatul compact este deosebit de rezistent la șocuri, vibrații și lovituri. Poate fi amplasat pe tejghea, casierie, oficiu, etc în scopul protejării lucrătorilor de contactul direct cu clienții, pentru a opri transmiterea virușilor si microbilor. 

Realizăm forme personalizate
Se poate realiza și dupa o formă specifică, personalizată la comandă, pe baza fiecărui ghișeu în parte, în funcție de anumite dimensiuni. Materialul având rezistență UV, el rezistă perfect la interior și exterior. Acestea au scopul de a minimiza contactul fizic direct dintre vânzător și cumpărător, împreună cu celelalte măsuri de protecție impuse de organele specializate.


Domenii de aplicabilitate
Farmacii, benzinării, bănci, cabinete medicale, recepții, pentru separarea birourilor, etc. 

Montare ușoară și fixare de durată
Paravanul este simplu de asamblat și se instalează ușor pe birou, tejghea sau recepție cu ajutorul benzilor dublu adevize existente pe tălpile de susținere fără a fi nevoie să găuriți blatul și eliminând astfel riscul de distrugere în situația în care veți dori să înlăturați panoul de protecție. Pentru a facilita schimbul de documente, produse sau bani, el este prevăzut cu o fanta în partea de jos.

Instrucțiuni de utilizare și întreținere
A se manevra cu atenție, iar pentru curățare se recomandă folosirea soluțiilor pe bază de alcool, dezinfectanți sau cu apă și săpun. Produsul este elastic, nu se crapa si nu se sparge !

 

 

  • Share this post!