Folie cu protecție antimicrobiană

Protejati-va angajatii cat si clientii cu noua folie antimicrobiana!
Hexis Pure Zone® este o folie de protecție compusă dintr-un strat de PVC transparent de 60 microni care conține agenți antimicrobieni, acoperit cu un adeziv acrilic sensibil la presiune. Este destinată pentru protecția efectivă și de lungă durată a suprafețelor în zonele care necesită un grad ridicat de igienă – zone publice, vehicule de transport public, unități agroalimentare, camere umede, grădinițe, farmacii, spitale, clinici și cabinete medicale, etc.

Spune la revedere bacteriilor cu noul Hexis PURE ZONE®!
În special în unitățile medicale și în azilele de bătrâni, infecțiile dobândite din spital continuă să fie un risc masiv, mai ales pentru pacienții care sunt deja slăbiți. Astfel suprafețele cu o frecvență mare de contact trebuie să aibă protecție antimicrobiană integrată pentru a întrerupe lanțul de transmisie prin atingere. Folia PURE ZONE® conține ioni de argint care sunt eliberați de pe stratul superior atunci când acesta intră în contact cu umiditatea. Acești ioni reactivi blochează rapid și distrug bacteriile, împiedicându-le să se înmulțească între două operațiuni de curățare și dezinfectare.

Unde s-a utilizat cu succes Hexis Pure Zone®?
Pentru a îmbunătății condițiile igienice ale vehiculelor de transport public ,în orașul Draguignan din sudul Franței, s-a decis echiparea tuturor autobuzelelor cu folia antimicrobiană Hexis Pure Zone®. Problemele igienice pot descuraja oamenii să folosească transportul în comun. Foliile antimicrobiene Hexis rezolvă problema oprind proliferarea bacteriilor și asigurând astfel o protecție durabilă de 24 de ore , 7 zile din 7 pe tot parcursul anului. În autobuze, folia antimicrobiană a fost aplicată pe toate panourile și balustradele din zona pasagerilor .

Important!
Hexis Pure Zone® folosește ingrediente biocide active care protejează diverse suprafețe împotriva colonizării bacteriilor și a altor microbi. Eficiența este documentată și dovedită științific și prin analizele efectuate de Intertek France. Deși substanțele active utilizate au efect antimicrobian, eficacitatea împotriva COVID-19 nu a fost încă confirmată în mod explicit. Experții sunt foarte activi în efectuarea testelor.

Beneficiile imediate ale Hexis Pure Zone®
Reduce > 99.99% din următoarele tipuri de bacterii: 

Escherichia coli (E-coli)
Descriere: Bacterie ce poate fi prezenta în intestin (gram -). Bacteriile reprezintă 80% din flora intestinală a oamenilor. Doar unele tulpini sunt patogene.
Patologie: Diaree, infecții urinare, meningita, septicemie.
Locuri de contaminare: Industria alimentară, mediul spitalicesc.
Salmonella (Salmonelle enterica)
Descriere: (gram+) Bacterie transmisa prin contaminare alimentară (carne,ouă,lapte...). Poate rezista la unele procese de curățare și supraviețuiește la +4°C.
Patologie: Gastroenterita, septicemie, meningită (in special la copii), febra.
Locuri de contaminare: Este prezentă în industria alimentară.
Listeria (Listeria monocytogenes)
Descriere: (gram+) Bacterie transmisa prin contaminare alimentară. Poate rezista la unele procese de curățare și supraviețuiește la +4°C.
Patologie: Febră, meningită, septicemie, mai ales in cazul persoanelor fragile (ex: femeile însărcinate). In 40% din cazuri pacienții rămân cu sechele grave, iar in 25% din cazuri apare mortalitatea.
Locuri de contaminare: Peste tot.
Stafilococul auriu (Staphylococcus aureus)
Descriere: Cea mai patogenică bacterie din familia Streptococilor (gram+).
Patologie: Poate provoca intoxicatii alimentare, infecții ale pielii si septicemie.
Locuri de contaminare: Prezent în industria alimentară și în mediul spitalicesc.
Stafilococul auriu meticilino-rezistent (MRSA)
Descriere :Tulpină specifică Stafilococului Auriu,având o rezistență foarte mare împotriva antibioticelor. Făcând parte din grupul bacteriilor multirezistente.
Patologie: InfecțIi și septicemie.
Locuri de contaminare: Mediul spitalicesc. Este cea mai răspândită bacterie multirezistentă în spitale.
Bacilul piocianic (Pseudomonas aeruginosa)
Descriere: ( gram -) Una din cele mai rezistente bacterii. Este un microb cu multiple mecanisme de dezvoltare a rezistenței la antibiotice, formând mai multe straturi de bacterii care pot rezista chiar și la procesele de curățare și dezinfectare.
Patologie: Infecții oftalmice, infecții ale rănilor, infecții urinare. Septicemie în caz de imunodepresie.
Locuri de contaminare: Peste tot (pământ și apă). Mai ales in mediul spitalicesc.

Aplicații

Descarca Brosura Hexis Pure Zone®
Descarca Fisa Tehnica Hexis Pure Zone®

  • Share this post!