Cum facem să fim atât de rapizi?

Regula nr. 1: nimic nu așteaptă

În ziua de azi, totul e pe repede înainte. Toate lucrurile bune sunt la doar un click distanță. Iar produsele și serviciile cele mai apreciate sunt cele care sunt lucrate cu atenție și livrate repede. Ne gândim la tine: ești antreprenor sau un expert în domeniul tău, viteza de reacție e a doua ta natură, fiindcă trebuie să fii mereu cu un pas înaintea celorlalți din branșă.

De la tine am învățat că dacă nu te miști suficient de repede, alții o vor face în locul tău. Și, în cele din urmă, îți vor lua locul. Suntem crescuți și modelați de cultura vitezei: site-urile trebuie să se încarce repede, serviciile trebuie să fie „la minut”, iar comunicarea „la secundă”. 

Ca să parafrazăm puțin a doua lege a lui Zall, o să spunem că timpul curge diferit în funcție de ce parte a problemei te afli. Știm că nu îți place când ești pus pe hold la tech support, pentru că problema pe care o ai în acel moment e principala ta prioritate. Din păcate, de multe ori nu e la fel și pentru respectivul departament. Ai un „număr de ordine”, strângi din dinți și îți aștepți rândul.

Nu și la noi. Problema ta e prioritară și ne place să credem că avem soluția potrivită. Dar, mai ales, rapidă. Știai că la noi comenzile sunt onorate în cel mult 24 de ore. Deci bannerele sau flyerele pentru prezentarea de săptămâna viitoare pot fi la tine mâine, pe vremea asta, oriunde te-ai afla.

Regula nr. 2: cu tehnologia potrivită, totul se mișcă mai bine

Am ajuns la concluzia că în funcție de cât de repede te miști, apar și rezultatele. Cererile, comenzile, proiectele, partenerii, colaboratorii. Am preluat puțin din filozofia Google, ca să fim sinceri. Google pune mare preț pe viteza cu care sunt afișate rezultatele.

Cei de la Google și-au dat seama că dacă rezultatele apar rapid, cei care caută sunt înclinați să revină și să mai caute ceva. Te încurajează să te lansezi într-o căutare, îți oferă un feedback și te motivează să repeți procesul. 

De câte ori îți vine ceva în minte, Google e deja acolo. Nu e niciun pic de desincronizare între gând și acțiunea de a căuta, nu îți oferă nicio ocazie să renunți la căutare sau la a afla ceva nou. Ca și când Google ar fi devenit deja o extensie a minților noastre.

Și noi vrem să fie la fel de natural pentru potențialii noștri clienți să apeleze la noi și să obțină satisfacția unui produs finit de calitate. De aceea lucrăm cu tehnologie de ultimă generație pentru a eficientiza workflow-ul. 

Ce tehnologie, te întrebi?

În primul rând, cele mai noi versiuni de Photoshop și Corel Draw, pentru designuri unice, care să îți pună în valoare afacerea. Totul merge ca uns când software-ul nu are lag și când ai și o echipă bine pregătită în spate, care îi cunoaște toate chichițele.

Folosim, de asemenea, soft de RIP (raster image processor) de ultimă generație, mai precis Caldera RIP V13. Un astfel de soft redă culorile cu o fidelitate mult mai mare și are o viteză de procesare a comenzilor crescută, indiferent de dimensiunea produsului final. Are o mulțime de funcționalități care ne ajută să îți oferim materialele promoționale care să te reprezinte.

Lucrăm cu cel mai avansat spectrofotometru, tot de la Caldera, pentru că ne plac culorile vii și vibrante. Identitatea și personalitatea brandului depinde la fel demult de paleta cromatică precum depinde de grafica și fonturile pe care le alegi. 

Orice mică denaturare a schemei originale de culoare poate afecta felul în care te prezinți. O diferență de nuanță aparent nesemnificativă poate să schimbe total mesajul pe care îl transmite identitatea brandului tău. Suntem în slujba culorilor și ne dedicăm toate resursele pentru a oferi nuanțe fidele și tonuri puternice.

Întreaga noastră rețea e protejată și centralizată cu ajutorul Cisco, iar datele noastre sunt în siguranță mulțumită celor de la Synology. Am anticipat totul și am investit în tehnologia de care avem nevoie pentru a putea fi pe cât de eficienți se așteaptă partenerii noștri să fim.

Promoart e o mașinărie bine unsă, concepută să funcționeze inteligent 

Nu suntem noi roboței infailibili care se învârt cât e ziua de lungă printre mașinării complexe, dar avem software și hardware de cea mai bună calitate care să ne ajute să ne facem treaba bine. Nu ne pierdem timpul cu procesele care pot fi automatizate. Dacă e o soluție inteligentă pentru ele, sigur o vei găsi la noi.

Dacă apare tehnologie nouă pe piață, vom încerca să fim primii care să o aducă acasă. Fiindcă banii nu pot cumpăra timpul în sine, însă pot cumpăra tot felul de dispozitive care să te ajute să câștigi timp sau să-l folosești mai înțelept.

Așadar, ești pe mâini bune. Ai ajuns în locul în care timpul tău e prețuit la adevărata lui valoare, iar problemele îți sunt rezolvate cu pasiune și dedicare de o echipă devotată lucrului făcut cu cap.

Imaginea ta e în siguranță cu noi.

  • Share this post!