Valorile noastre

Calitate

Avem o singură șansă de a impresiona clientul, așă că facem printul perfect din prima încercare.

Inovatie

Suntem mereu la curent cu noutățile din industrie pentru a putea oferi produse fără cusur.

Angajament

Onorăm orice comandă contractată și nu ratăm nici un deadline, indiferent de obstacole.

AUGUST 2006

Aici a început totul.

Promoart a fost înființată în anul 2006 din pasiune pentru publicitate. Încă din acel moment ne-am dat seama că vom răspunde cu succes tuturor provocărilor. Nu de alta, dar la acea vreme portofoliul nostru cuprindea în special articole promoționale realizate din piele naturală.

NOIEMBRIE 2011

Începe să bată vântul schimbării.

Odată cu schimbarea structurii de acționariat ni s-au deschis și noi orizonturi. Am continuat să realizăm produse promoționale, însă am găsit o nouă prioritate înspre care să ne îndreptăm grosul resurselor: printul de mari dimensiuni.

IANUARIE 2017

Investim, investim, investim!

La vremuri noi, obiceiuri noi. Pentru a ține pasul cu creșterea constantă a numărului de clienți, am fost nevoiți să suplimentăm atât spațiul de producție cât și numărul de echipamente. Așadar, ne-am conformat cu plăcere cerințelor pieței, majorând capitalul social de la 200 lei la nu mai puțin de 500.200 lei.

IULIE 2018

Planuri de viitor ambițioase

Aici lăsăm poezia cifrelor să vorbească în locul nostru: În data de 06.07.2018 a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul "Extinderea capacității avansate de realizare a activităților de tipărire în scopul creșterii competivității societății PROMOART SRL", co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2. - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management a POR 2014-2020, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, în calitate de Organism Intermediar pentru POR 2014-2020. Valoarea totală a proiectului: 1.617.613,35 lei.

IULIE 2019

După muncă, și răsplată

În data de 31.07.2019 s-a finalizat implementarea proiectului "Extinderea capacității avansate de realizare a activităților de tipărire în scopul creșterii competitivității societății PROMOART SRL". Ne-am echipat cu tehnologie de ultimă generație pentru a îndeplini cât mai bine promisiunea pe care le-am făcut-o clienților noștri: printuri de cea mai înaltă calitate care să îi reprezinte.
Mai multe detalii despre acest proiect puteți găsi AICI.

Cine suntem

Andrei Stanciu

General Manager

Oana Stanciu

Executive Manager

Adrian Poroch

Technical Manager

Mihaela Hodoroabă

Account Executive

Raluca Șendria

Account Executive

Promoart, PRINT de MARI DIMENSIUNI

Contact