Pentru personalizarea mașinilor, vă punem la dispoziție diferite soluții în funcție de rezultatul dorit. Puteți opta pentru colantarea integrală a mașinii sau pentru colantarea parțială.

Cutting

Folii colorate Oracal sau Arlon Graphics pentru decuparea de litere sau forme. Aceasta este cea mai uzuală metodă de personalizarea a mașinilor. Fie că este vorba de o siglă, un număr de telefon sau o adresă de e-mail, foliile Oracal sau Arlon Graphics vor atrage atenția celorlalți participanți la trafic.

Print

Autocolant

Aceste folii sunt disponibile atât în variante mate, cât și lucioase, oferind posibilitatea de a afișa produsele dumneavoastră sau imagini reprezentative pe mașină. Autocolantul este printat la rezoluția înaltă de 1440 dpi, iar pentru o creștere a duratei de viață (adică pentru a evita decolorarea sau zgârierea) vă recomandăm laminarea, mată sau lucioasă.

Folii Window Graphics / One-Way Vision

Aceste folii au o structură deosebită cu orificii, fiind destinate personalizării lunetei sau a geamurilor laterale din spate și permițând luminii să patrundă în mașină, fără a obtura vizibilitatea din interior spre exterior. Aceste folii sunt folosite în special în decorarea geamurilor autobuzelor și autocarelor, dar se adresează și mașinilor mici. Printul pe aceste folii se face la aceeași rezoluție de 1440 dpi.

Promoart, PRINT de MARI DIMENSIUNI

Contact

Testimoniale